Taxatierapport nodig? Wij verzorgen je taxatie snel en zorgvuldig

Deskundige en scherp geprijsde taxatierapporten

Je hebt een taxatie nodig. Wij verzorgen graag een officieel NWWI taxatierapport voor je. Dit rapport heb je nodig bij de aankoop (of verkoop) van een huis, het oversluiten of verhogen van een hypotheek, maar ook bij erfrechtzaken of nalatenschap. Vanuit onze vestiging in Amersfoort taxeren wij woningen in Amersfoort en de omliggende plaatsen Nijkerk, Hoevelaken en Leusden. Of vanuit onze vestiging in Woudenberg op de Utrechtse Heuvelrug in Maarn, Doorn en Driebergen.

Snel een officieel NWWI taxatierapport?

Neem vrijblijvend contact op.

  Onze aanpak

  Wanneer is een taxatierapport nodig?

  Wanneer je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker zeker weten dat de woning ook echt de overeengekomen prijs waard is. Ook bij het oversluiten van een hypotheek is dit het geval. De Belastingdienst of een verzekeraar heeft in sommige gevallen een officiële taxatie nodig. Om te kunnen voldoen aan de hoge eisen van banken en verzekeraars, wordt gevraagd om een NWWI gevalideerd rapport. Bij Eerenbeemt Makelaardij werken alleen Register Taxateurs. Zo hoef je je geen zorgen te maken of je taxatie voldoet. Liever eerst een woningwaardebepaling? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

  Taxatie aanvragen

  Hier kun je op rekenen

  • Officieel NWWI taxatierapport
  • Jarenlange lokale kennis
  • Scherp tarief vanaf €695,- incl. BTW
  • Korting leden Vereniging Eigen Huis
  • Meerdere Register Taxateurs aanwezig
  • Binnen enkele werkdagen gereed
  Een helder rapport

  Woningtaxatie met oog voor de omgeving

  Bij ons heb je niet alleen de zekerheid dat de taxatie betrouwbaar is, maar we schakelen ook snel. Bij het opstellen van het taxatierapport letten we op de belangrijkste punten, zoals de ligging, de staat van onderhoud, de inhoud en oppervlakte, de constructie en de omgeving. We kennen de regio Amersfoort en de Utrechtse Heuvelrug als onze broekzak en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Daarnaast wordt het taxatierapport door een onafhankelijke organisatie gevalideerd (NWWI).

  Amersfoort
  9,2

  Verkoop

  Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

  12
  woningen in verkoop
  11
  binnenkort te koop
  59
  aangekocht afgelopen jaar
  350
  zoekers in ons bestand
  12
  Koppen koffie per dag
  over ons

  Wij gaan graag tot het uiterste voor je

  Wij snappen dat een ‘klik’ met de makelaar doorslaggevend is. Een makelaar is aanwezig bij veel belangrijke momenten in je leven. Daarom kies je op gevoel. En bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel bij de aan- of verkoop van uw woning.

  Eerenbeemt Makelaardij team
  9,2

  Verkoop

  Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

  12
  woningen in verkoop
  11
  binnenkort te koop
  59
  aangekocht afgelopen jaar
  350
  zoekers in ons bestand
  12
  Koppen koffie per dag
  Referenties

  Wat onze klanten zeggen

  iStock-1193825908
  Zowel bij de aankoop als verkoop heeft Wilco (en het hele team natuurlijk) ons geholpen en we kunnen niet anders dan super positief zijn! Op al onze vragen werd snel en volledig gereageerd en dankzij zijn vakkundige kennis hebben wij binnen no-time ons droomhuis gekocht en ons appartement verkocht. Echt een aanrader!
  Trekvogelweg 58a, Amersfoort
  Aan- en verkoop
  Beoordeeld met een
  10
  Het contact was van het begin tot het eind buitengewoon prettig. Goede en eerlijke informatie over het vaststellen van de verkoopprijs. Hulp bij het verzamelen van alle gegevens. Vlot en efficiënt afhandelen van de bezichtigingen. Goed onderling overleg. Kortom een prima makelaar die mij veel steun heeft gegeven bij de verkoop van mijn huis.
  Jan Schoutenlaan 35
  Verkoop
  Beoordeeld met een
  10
  Vanaf het eerste telefoontje was er een klik met makelaar Bart-Jan. De opdracht kon ik pas geven na acceptatie van broer en zus. Bij onze eerste ontmoeting zagen we alle drie ‘het voelt goed.’ Na het aannemen van tips & het stellen van vragen over en weer -ter bevordering van een gunstige verkoop mèt een reële vraagprijs- is het gelukt om de woning binnen een termijn van 3 maanden te verkopen. De binnendienst (Claudia) hield ons constant op de hoogte van bezichtigingen en de daaraan gekoppelde resultaten. Elke afspraak werd exact en op het juiste moment nagekomen. Kortom mijn aanbeveling, met name voor de regio Woudenberg/Doorn/Maarn.
  Albert Cuyplaan 6
  Verkoop
  Beoordeeld met een
  9,5

  Het Contact met de makelaar verliep zeer goed en ze hebben ons heel goed geholpen met deskundige hulp. Ze waren professioneel en hadden oog voor detail. Keven en Lesley

  Bergsteijnhof 12, Amersfoort
  Aankoop
  Beoordeeld met een
  9,8
  iStock-1193825908
  contact

  Betrouwbaar taxatierapport nodig?

  Neem contact op