De seniorkeur makelaar® van Amersfoort

Het nieuwe ouder worden

Ben je nog tevreden over je huidige woning of wil je liever kleiner, gelijkvloers of comfortabeler gaan wonen? Of wil je weten welke aanpassingen mogelijk zijn in je huidige woning? Of wil je samen je kinderen een huis wonen en een mantelzorgwoning plaatsen of juiste een 2e woning? Als enige seniorkeur makelaar in regio Amersfoort geven we je graag eerlijk en duidelijk advies over je woontoekomst.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen toekomstbestendig te wonen?

Maak vrijblijvend een afspraak

  over ons

  Wij gaan graag tot het uiterste voor je

  Wij snappen dat een ‘klik’ met de makelaar doorslaggevend is. Een makelaar is aanwezig bij veel belangrijke momenten in je leven. Daarom kies je op gevoel. En bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel bij de aan- of verkoop van uw woning.

   

  Eerenbeemt team
  9,2

  Verkoop

  Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

  12
  woningen in verkoop
  11
  binnenkort te koop
  59
  aangekocht afgelopen jaar
  350
  zoekers in ons bestand
  12
  Koppen koffie per dag
  onze aanpak

  Waar kun je op rekenen?

  Wij helpen je niet alleen met de verkoop van je huidige woning of met het zoeken van een geschikte seniorenwoning, appartement of serviceflat. Als seniorkeur makelaar helpen we je ook met opruimen, verhuizen, taxeren en opslaan van je inboedel als je kleiner gaat wonen. Of het omzetten van contracten, levensloopbestendige woningaanpassingen, interieurstyling en de verhuizing zelf. Daarnaast verzorgen wij een tijdelijk woonadres, post opvang en sleutelbeheer. Zo nemen we het gehele traject uit handen, wel zo gemakkelijk!

   

  Makelaars
  9,2

  Verkoop

  Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

  12
  woningen in verkoop
  11
  binnenkort te koop
  59
  aangekocht afgelopen jaar
  350
  zoekers in ons bestand
  12
  Koppen koffie per dag
  Welke woonmogelijkheden zijn er?

  De seniorkeur makelaar luistert naar je woonwensen en -eisen. Tijdens een eerste kennismaking nemen we de verschillende mogelijkheden met je door. Onderwerpen die we bespreken zijn onder ander de gewenste buitenruimte, woonlagen en de voorzieningen in de buurt. Maar we kunnen ook adviseren over je huidige woning: is het bijvoorbeeld mogelijk om drempels te verwijderen of een traplift aan te brengen? Daarnaast hebben wij ook kennis van levensloop- of rolstoelgeschikte woningen, aanleunwoningen en serviceflats.

  Wonen op maat

  • Alle kennis en ervaring in huis betreft woningaanpassingen
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Transparante kosten
  • Eigen database met toekomstbestendige woningen
  • Geregistreerd seniorkeur makelaar (als enige in Amersfoort)
  Referenties

  Wat onze klanten zeggen

  iStock-1193825908
  Vanaf het eerste telefoontje was er een klik met makelaar Bart-Jan. De opdracht kon ik pas geven na acceptatie van broer en zus. Bij onze eerste ontmoeting zagen we alle drie ‘het voelt goed.’ Na het aannemen van tips & het stellen van vragen over en weer -ter bevordering van een gunstige verkoop mèt een reële vraagprijs- is het gelukt om de woning binnen een termijn van 3 maanden te verkopen. De binnendienst (Claudia) hield ons constant op de hoogte van bezichtigingen en de daaraan gekoppelde resultaten. Elke afspraak werd exact en op het juiste moment nagekomen. Kortom mijn aanbeveling, met name voor de regio Woudenberg/Doorn/Maarn.
  Albert Cuyplaan 6
  Verkoop
  Beoordeeld met een
  9,5
  Het contact was van het begin tot het eind buitengewoon prettig. Goede en eerlijke informatie over het vaststellen van de verkoopprijs. Hulp bij het verzamelen van alle gegevens. Vlot en efficiënt afhandelen van de bezichtigingen. Goed onderling overleg. Kortom een prima makelaar die mij veel steun heeft gegeven bij de verkoop van mijn huis.
  Jan Schoutenlaan 35
  Verkoop
  Beoordeeld met een
  10
  Zowel bij de aankoop als verkoop heeft Wilco (en het hele team natuurlijk) ons geholpen en we kunnen niet anders dan super positief zijn! Op al onze vragen werd snel en volledig gereageerd en dankzij zijn vakkundige kennis hebben wij binnen no-time ons droomhuis gekocht en ons appartement verkocht. Echt een aanrader!
  Trekvogelweg 58a, Amersfoort
  Aan- en verkoop
  Beoordeeld met een
  10

  Het Contact met de makelaar verliep zeer goed en ze hebben ons heel goed geholpen met deskundige hulp. Ze waren professioneel en hadden oog voor detail. Keven en Lesley

  Bergsteijnhof 12, Amersfoort
  Aankoop
  Beoordeeld met een
  9,8
  iStock-1193825908
  contact

  Vrijblijvende kennismaking

  Neem contact op