E Makelaardij Amersfoort

Enthousiaste makelaars waarmee het ‘klikt!’

Eerenbeemt Makelaardij

Wij snappen dat een ‘klik’ met de makelaar doorslaggevend is. Een makelaar is aanwezig bij veel belangrijke momenten in iemands leven. Daarom wil je weten dat je een goede keuze maakt. Daarom is het goed te weten dat u en uw belangen centraal staan bij ons! Of het nu gaat om de aan- of verkoop van uw woning.

 

 

Ontdek meer Over ons
Wie wij zijn

Makelaars die houden van hun vak.

Ons enthousiasme, lokale kennis en sociale interesse maakt dat wij houden van ons vak. Elke dag starten we met een positieve instelling en zien we kansen.  In de thuismarkt van onze twee kantoren in Amersfoort en Woudenberg kom je ons daarom regelmatig online en offline tegen. Resultaat boeken we niet alleen, maar vooral door samen te werken. Maakt niet uit of je onze opruimtips uitvoert of bijdraagt aan een sprekende verkooptekst voor de beste verkooppresentatie. We hebben er altijd zin om om klanten blij te maken!

Eerenbeemt-fotografie-1036 2x geknipt
9,2

Verkoop

Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

12
woningen in verkoop
11
binnenkort te koop
59
aangekocht afgelopen jaar
350
zoekers in ons bestand
12
Koppen koffie per dag
Centraal in de regio

Makelaars met oog voor groen

Steeds meer mensen zoeken ruimte, natuur en groen in hun woonomgeving. Onze waardering hiervoor zie je terug in onze huisstijl. Het frisse groen symboliseert een nieuwe start die samengaat met verhuizen. En in de isolijnen zie je de hoogteverschillen terug van de hoger gelegen Utrechtse Heuvelrug in het oosten en de lage polders aan de noordkant van Amersfoort.

Al meer dan 12 jaar  zijn wij als full-service makelaar met twee kantoren actief in Amersfoort en Woudenberg. Of je nu op zoek bent naar je droomhuis in een groene omgeving binnen de regio Amersfoort, de Utrechtse Heuvelrug of in het bruisende centrum van Amersfoort wilt wonen, je woningwaarde wil weten, succesvol wil verkopen of een taxtierapport nodig hebt. Bij ons vind je alle diensten onder één dak, handig toch?

De belangrijkste redenen om voor ons te kiezen

  • Wij weten hoe belangrijk een ‘klik’ is
  • Kennis van de markt, buurt en straat
  • Goede reputatie. Tevredenheid 9,3!
  • Optimale woningpresentatie
  • Gunstige prijzen vanaf €2.500,-
  • Bestseller verkoopmethode
  • Altijd bereikbaar (bijna 24/7)
  • NVM lidmaatschap
TEAM

We stellen ons graag even voor

Bart-Jan van den Eerenbeemt

Bart-Jan van den Eerenbeemt

NVM Makelaar-Taxateur RMT

Bart-Jan van den Eerenbeemt

NVM Makelaar-Taxateur RMT

Ik ben Bart-Jan.
Van karakter een bemiddelaar met een interesse in mensen, huizen en handel. Na een studie bedrijfseconomie en psychologie was het voor mij daarom duidelijk dat ik als Register Makelaar en Taxateur aan de slag zou gaan. Een huis kopen of verkopen is voor veel mensen een belangrijk moment. Het voelt goed om daarbij te kunnen helpen. Of, zoals mijn dochter mij uitlegde toen ze zich afvroeg wat ‘makelaardij’ betekent: ‘Makelaardij’ komt van ‘Maak-elkaar-blij’: De koper is blij met zijn nieuwe huis, de verkoper is blij dat verkocht is en ze betalen jou voor je hulp. Iedereen blij! Welkom bij de Maakelkaarblij-makelaardij!

Referenties

Wat onze klanten zeggen

Vrouw met kind achter laptop
Vanaf het eerste telefoontje was er een klik met makelaar Bart-Jan. De opdracht kon ik pas geven na acceptatie van broer en zus. Bij onze eerste ontmoeting zagen we alle drie ‘het voelt goed.’ Na het aannemen van tips & het stellen van vragen over en weer -ter bevordering van een gunstige verkoop mèt een reële vraagprijs- is het gelukt om de woning binnen een termijn van 3 maanden te verkopen. De binnendienst (Claudia) hield ons constant op de hoogte van bezichtigingen en de daaraan gekoppelde resultaten. Elke afspraak werd exact en op het juiste moment nagekomen. Kortom mijn aanbeveling, met name voor de regio Woudenberg/Doorn/Maarn.
Albert Cuyplaan 6
Verkoop
Beoordeeld met een
9,5
Zowel bij de aankoop als verkoop heeft Wilco (en het hele team natuurlijk) ons geholpen en we kunnen niet anders dan super positief zijn! Op al onze vragen werd snel en volledig gereageerd en dankzij zijn vakkundige kennis hebben wij binnen no-time ons droomhuis gekocht en ons appartement verkocht. Echt een aanrader!
Trekvogelweg 58a, Amersfoort
Aan- en verkoop
Beoordeeld met een
10

Het Contact met de makelaar verliep zeer goed en ze hebben ons heel goed geholpen met deskundige hulp. Ze waren professioneel en hadden oog voor detail. Keven en Lesley

Bergsteijnhof 12, Amersfoort
Aankoop
Beoordeeld met een
9,8
Het contact was van het begin tot het eind buitengewoon prettig. Goede en eerlijke informatie over het vaststellen van de verkoopprijs. Hulp bij het verzamelen van alle gegevens. Vlot en efficiënt afhandelen van de bezichtigingen. Goed onderling overleg. Kortom een prima makelaar die mij veel steun heeft gegeven bij de verkoop van mijn huis.
Jan Schoutenlaan 35
Verkoop
Beoordeeld met een
10
Vrouw met kind achter laptop
Contact

Onze vestiging

CONTACT

Eens kennismaken?

Bel mij terug Contact opnemen