E Makelaardij Amersfoort

Enthousiaste makelaars waarmee het ‘klikt!’

Eerenbeemt Makelaardij

Wij snappen dat een ‘klik’ met de makelaar doorslaggevend is. Een makelaar is aanwezig bij veel belangrijke momenten in iemands leven. Daarom wil je weten dat je een goede keuze maakt. Daarom is het goed te weten dat u en uw belangen centraal staan bij ons! Of het nu gaat om de aan- of verkoop van uw woning.

 

 

Ontdek meer Over ons
Wie wij zijn

Makelaars die houden van hun vak.

Ons enthousiasme, lokale kennis en sociale interesse maakt dat wij houden van ons vak. Elke dag starten we met een positieve instelling en zien we kansen.  In de thuismarkt van onze twee kantoren in Amersfoort en Woudenberg kom je ons daarom regelmatig online en offline tegen. Resultaat boeken we niet alleen, maar vooral door samen te werken. Maakt niet uit of je onze opruimtips uitvoert of bijdraagt aan een sprekende verkooptekst voor de beste verkooppresentatie. We hebben er altijd zin om om klanten blij te maken!

Eerenbeemt team
9,2

Verkoop

Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

12
woningen in verkoop
11
binnenkort te koop
59
aangekocht afgelopen jaar
350
zoekers in ons bestand
12
Koppen koffie per dag
Centraal in de regio

Makelaars met oog voor groen

Steeds meer mensen zoeken ruimte, natuur en groen in hun woonomgeving. Onze waardering hiervoor zie je terug in onze huisstijl. Het frisse groen symboliseert een nieuwe start die samengaat met verhuizen. En in de isolijnen zie je de hoogteverschillen terug van de hoger gelegen Utrechtse Heuvelrug in het oosten en de lage polders aan de noordkant van Amersfoort.

Al meer dan 12 jaar  zijn wij als full-service makelaar met twee kantoren actief in Amersfoort en Woudenberg. Of je nu op zoek bent naar je droomhuis in een groene omgeving binnen de regio Amersfoort, de Utrechtse Heuvelrug of in het bruisende centrum van Amersfoort wilt wonen, je woningwaarde wil weten, succesvol wil verkopen of een taxtierapport nodig hebt. Bij ons vind je alle diensten onder één dak, handig toch?

De belangrijkste redenen om voor ons te kiezen

  • Wij weten hoe belangrijk een ‘klik’ is
  • Kennis van de markt, buurt en straat
  • Goede reputatie. Tevredenheid 9,3!
  • Optimale woningpresentatie
  • Gunstige prijzen vanaf €2.500,-
  • Bestseller verkoopmethode
  • Altijd bereikbaar (bijna 24/7)
  • NVM lidmaatschap
TEAM

We stellen ons graag even voor

Bart-Jan van den Eerenbeemt

Bart-Jan van den Eerenbeemt

NVM Makelaar-Taxateur RMT

Bart-Jan van den Eerenbeemt

NVM Makelaar-Taxateur RMT

Ik ben Bart-Jan.
Van karakter een bemiddelaar met een interesse in mensen, huizen en handel. Na een studie bedrijfseconomie en psychologie was het voor mij daarom duidelijk dat ik als Register Makelaar en Taxateur aan de slag zou gaan. Een huis kopen of verkopen is voor veel mensen een belangrijk moment. Het voelt goed om daarbij te kunnen helpen. Of, zoals mijn dochter mij uitlegde toen ze zich afvroeg wat ‘makelaardij’ betekent: ‘Makelaardij’ komt van ‘Maak-elkaar-blij’: De koper is blij met zijn nieuwe huis, de verkoper is blij dat verkocht is en ze betalen jou voor je hulp. Iedereen blij! Welkom bij de Maakelkaarblij-makelaardij!

Wilco Groot

Wilco Groot

NVM Makelaar-Taxateur RMT

Wilco Groot

NVM Makelaar-Taxateur RMT

Ik ben Wilco.
Een (t)huis is de belangrijkste plek waar je levenservaringen opdoet en herinneringen maakt; zoals de geboorte van je kinderen of aan de boomhut in de tuin van je ouderlijk huis. Bij de start van elke werkdag realiseer ik me dat ik mag bijdragen aan een van de belangrijkste momenten in het leven van mensen. Daarom heb ik na mijn studie Economie en een carriere in de financiele dienstverlening mijn hart gevolgd en ben ik Register Makelaar en Taxateur geworden. Wat het werk bijzonder maakt? Het gaat niet alleen om de stenen, maar om de aanwezigheid bij keerpunten in het leven van mensen, momenten van geluk en soms ook verdriet waar wij als makelaar dichtbij staan. Dat maakt dat ik elke dag vol energie aan de slag ga om mensen te helpen bij het resaliseren van hun 'keerpunt'.

Claudia Bor

Claudia Bor

Office manager

Claudia Bor

Office manager

Ik ben Claudia.
In 2015 kwam ik met Bart-Jan in gesprek en kreeg ik de mogelijkheid om van mijn hobby mijn werk te maken. De Funda app staat al jaren op mijn telefoon en ook tijdens mijn wandelingen door Woudenberg kijk ik graag om me heen. Zelf ben ik 24 keer verhuisd en kan me goed inleven in de stress die dat met zich meebrengt. Voor mij is dit inmiddels geen punt meer. De redenen om een makelaar in te schakelen lopen sterk uiteen waardoor ieder proces en het begeleiden daarvan anders is. Het schakelen tussen en aanpassen aan de wensen van cliënten, elk in hun eigen unieke situatie, vind ik boeiend en leerzaam.
De koffie staat bij ons altijd klaar!

Maud Osinga

Maud Osinga

Binnendienst

Maud Osinga

Binnendienst

Ik ben Maud.
Tot mijn achttiende heb ik in Leusden gewoond. Hierdoor ken ik de buurt erg goed. Maar ook Amersfoort waar ik op school heb gezeten ken ik op mijn duimpje. Ik heb Internationale Communicatie & Media gestudeerd in Utrecht en had het geluk om mijn minor in Australië te kunnen volgen. Hier heb ik geleerd hoe ik me aan verschillende situaties kan aanpassen en heb ik een oplossingsgerichte mentaliteit ontwikkeld. Mijn kennis van communicatie komt nu goed van pas in de makelaardij. Via mijn vader ben ik in contact gekomen met Eerenbeemt Makelaardij. Zij hebben vertrouwen in mij en geven ruimte aan mijn ambitie om ook makelaar te worden. Momenteel volg ik de opleiding tot Assistent-Makelaar.

Referenties

Wat onze klanten zeggen

Vrouw met kind achter laptop
Vanaf het eerste telefoontje was er een klik met makelaar Bart-Jan. De opdracht kon ik pas geven na acceptatie van broer en zus. Bij onze eerste ontmoeting zagen we alle drie ‘het voelt goed.’ Na het aannemen van tips & het stellen van vragen over en weer -ter bevordering van een gunstige verkoop mèt een reële vraagprijs- is het gelukt om de woning binnen een termijn van 3 maanden te verkopen. De binnendienst (Claudia) hield ons constant op de hoogte van bezichtigingen en de daaraan gekoppelde resultaten. Elke afspraak werd exact en op het juiste moment nagekomen. Kortom mijn aanbeveling, met name voor de regio Woudenberg/Doorn/Maarn.
Albert Cuyplaan 6
Verkoop
Beoordeeld met een
9,5
Zowel bij de aankoop als verkoop heeft Wilco (en het hele team natuurlijk) ons geholpen en we kunnen niet anders dan super positief zijn! Op al onze vragen werd snel en volledig gereageerd en dankzij zijn vakkundige kennis hebben wij binnen no-time ons droomhuis gekocht en ons appartement verkocht. Echt een aanrader!
Trekvogelweg 58a, Amersfoort
Aan- en verkoop
Beoordeeld met een
10

Het Contact met de makelaar verliep zeer goed en ze hebben ons heel goed geholpen met deskundige hulp. Ze waren professioneel en hadden oog voor detail. Keven en Lesley

Bergsteijnhof 12, Amersfoort
Aankoop
Beoordeeld met een
9,8
Het contact was van het begin tot het eind buitengewoon prettig. Goede en eerlijke informatie over het vaststellen van de verkoopprijs. Hulp bij het verzamelen van alle gegevens. Vlot en efficiënt afhandelen van de bezichtigingen. Goed onderling overleg. Kortom een prima makelaar die mij veel steun heeft gegeven bij de verkoop van mijn huis.
Jan Schoutenlaan 35
Verkoop
Beoordeeld met een
10
Vrouw met kind achter laptop
Contact

Onze vestiging

CONTACT

Eens kennismaken?

Bel mij terug Contact opnemen