Eindelijk je droomwoning kopen?

Aankoopmakelaar Eerenbeemt Makelaardij

Weet je niet hoe je in deze overspannen markt de juiste woning kan vinden? Of heb je nieuwe thuis in beeld, maar ben je benieuwd wat de woning waard is? We weten we moeten doen en gaan graag aan de slag als aankoopmakelaar.

Vanuit onze vestiging in Amersfoort helpen we je in Amersfoort en de omliggende plaatsen Nijkerk, Hoevelaken en Leusden. Of vanuit onze vestiging in Woudenberg op de Utrechtse Heuvelrug in de plaatsen Maarn, Doorn en Driebergen-Zeist. En je bepaalt zelf hoe je wilt dat we je helpen.

gratis zoekopdracht

Woning kopen voor de beste prijs?

Maak vrijblijvend een afspraak.

  onze aanpak

  Zo vind je je droomwoning

  Stap 1

  Stap 1

  De start

  Stap 1

  De start

  Als we starten gaan we eerst na wat de kenmerken zijn van je droomwoning. Waar zoek je precies? Wat is essentieel? En natuurlijk: wat mag het kosten? Alleen hulp bij de afwikkeling omdat je je droomhuis al in beeld hebt? Of bij het totale proces? Bij ons bepaal je het zelf.

  Stap 2

  Stap 2

  Kijken bij de woning

  Stap 2

  Kijken bij de woning

  Nu wordt het echt. De afspraak voor een bezichtiging is gemaakt. Als je wilt, zijn we erbij. Anders doe je het zelf. En wanneer je bepaalt of dit je echte droomwoning is, doen wij onderzoek. Wat is de woning echt waard? Ook kijken we of er gebreken zijn en hoe de afwerking is. Maar natuurlijk ook naar de staat van onderhoud.

  Stap 3

  Stap 3

  Belangrijke zaken

  Stap 3

  Belangrijke zaken

  Droomwoning gevonden? In dat geval gaan we onderzoeken hoe het zit met de juridische aspecten. Als we bij de woning zijn kijken we direct of er gebreken zijn of dat een bouwtechnische keuring nodig is. Uiteraard kijken we naar de bestemmingsplannen en alle wat verder van belang is.

  Stap 4

  Stap 4

  Een bod uitbrengen

  Stap 4

  Een bod uitbrengen

  Nu gaan we ervoor zorgen dat je de woning gegund krijgt. We bespreken de waarde van de woning met je en geven advies over het uitbrengen van een bod. Hierbij kijken we naar de beste aanpak en omdat we zelf ook woningen verkopen doorzien we snel de verkoopstrategie van de verkopende makelaar.

  Stap 5

  Stap 5

  De koopakte

  Stap 5

  De koopakte

  Gelukt. Jullie hebben de woning gekocht. Nu gaan we na of alles klopt in de koopovereenkomst en of alles netjes is opgenomen zoals we hebben afgesproken met de verkopers. Daarna houden we de belangrijke data bij waarop zaken als het financieringsvoorbehoud of het plannen van de inspectie het het transport bij de notaris.

  Stap 6

  Stap 6

  De notaris

  Stap 6

  De notaris

  Voordat we naar de notaris gaan kijken we bij de inspectie of alles nog steeds in orde is zoals we de woning eerder hebben gezien toen we de woning hebben bezichtigd. We gaan de meterstanden na en controleren of alle sleutels er zijn. Ook kijken we of de spullen die zijn overgenomen aanwezig zijn en kloppen met de lijst van zaken. En dan eindelijk naar de notaris voor de overdracht van het eigendom en de ontvangst van de sleutels.

  OVER ONS

  Wij gaan graag tot het uiterste voor je

  Wij snappen dat een ‘klik’ met de makelaar doorslaggevend is. Een makelaar is aanwezig bij veel belangrijke momenten in je leven. Daarom kies je op gevoel. En bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel bij de aan- of verkoop van uw woning.

  Eerenbeemt Makelaardij team
  9,2

  Verkoop

  Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

  12
  woningen in verkoop
  11
  binnenkort te koop
  59
  aangekocht afgelopen jaar
  350
  zoekers in ons bestand
  12
  Koppen koffie per dag
  AANKOOP

  De aankoopmakelaar van regio Amersfoort en de Utrechtse Heuvelrug

  Bij Eerenbeemt Makelaardij hebben we veel lokale kennis: wij kennen de huizen, straten en wijken als geen ander. Wij behartigen je belangen en zijn een sterke gesprekspartner voor de verkopend makelaar tijdens het hele aankoopproces. Doordat we werken met Copaan, een slim online zoeksysteem, vinden wij vast en zeker de beste woning.

  Wat kan je verwachten?

  • voorrang bij bezichtigingen
  • Als eerste nieuw aanbod onder ogen (voor Funda)
  • Kennis van de woningmarkt, bouwkundige zaken en lokale voorzieningen
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Transparante en scherpe tarieven vanaf €1899,- incl. BTW
  Referenties

  Wat onze klanten zeggen

  Vrouw met kind achter laptop

  Het Contact met de makelaar verliep zeer goed en ze hebben ons heel goed geholpen met deskundige hulp. Ze waren professioneel en hadden oog voor detail. Keven en Lesley

  Bergsteijnhof 12, Amersfoort
  Aankoop
  Beoordeeld met een
  9,8
  Zowel bij de aankoop als verkoop heeft Wilco (en het hele team natuurlijk) ons geholpen en we kunnen niet anders dan super positief zijn! Op al onze vragen werd snel en volledig gereageerd en dankzij zijn vakkundige kennis hebben wij binnen no-time ons droomhuis gekocht en ons appartement verkocht. Echt een aanrader!
  Trekvogelweg 58a, Amersfoort
  Aan- en verkoop
  Beoordeeld met een
  10

  Na een jaar op zoek geweest te zijn naar een appartement, had ik na het inschalen van deze aankoopmakelaar binnen 2 weken een appartement gekocht. Steeds goed en fijn contact. Snel schakelen en verstand van zaken. Zeker aan te raden om Eerenbeemt Makelaardij in te schakelen als makelaar.

  Van Lyndenlaan 11, Hoevelaken
  Aankoop
  Beoordeeld met een
  9.0
  Vrouw met kind achter laptop
  CONTACT

  Een woning kopen voor de beste prijs?

  Neem contact op