Eindelijk je droomwoning kopen?

Aankoopmakelaar Eerenbeemt Makelaardij

Geen idee meer hoe je in deze markt de perfecte woning vindt voor de perfecte prijs? Of heb je je droomhuis gevonden, maar geen idee wat je moet bieden of wat het huis echt waard is? Dan is het goed om te weten dat we klaar staan om je te helpen als aankoopmakelaar.

Vanuit onze vestiging in Amersfoort helpen we je in Amersfoort en de omliggende plaatsen Nijkerk, Hoevelaken en Leusden. Of vanuit onze vestiging in Woudenberg op de Utrechtse Heuvelrug in de plaatsen Maarn, Doorn en Driebergen-Zeist. Je kunt altijd rekenen op ervaren begeleiding bij elke stap. En je kiest zelf hoeveel makelaar je nodig hebt.

 

gratis zoekopdracht

Woning kopen voor de beste prijs?

Maak vrijblijvend een afspraak.

  onze werkwijze

  Zo word je de beste koper

  Stap 1

  Stap 1

  De eerste kennismaking

  Stap 1

  De eerste kennismaking

  In onze eerste kennismaking zetten we je wensen en eisen op een rijtje. Waar ben je naar op zoek? Wat vind je belangrijk? Waar voel je je thuis? En ook belangrijk: je hebt bij ons grip op je kosten. Wil je alleen hulp als je je droomhuis hebt gevonden? Of liever tijdens het hele proces? Wat je ook wilt, de keuze is aan jou.

  Stap 2

  Stap 2

  Bezichtigen

  Stap 2

  Bezichtigen

  Tijd om woning(en) te gaan bezichtigen! Je kunt er zelf voor kiezen of je wilt dat wij de eerste bezichtiging meegaan of dat dit zonder ons doet. Terwijl je bekijkt of de woning je droomhuis is, kijken wij of de woning goed in elkaar zit. Doordat wij ook registertaxateur zijn, hebben we al snel een indruk van het afwerkingsniveau, de staat van onderhoud en vooral de woningwaarde.

  Stap 3

  Stap 3

  Bouwkundig & juridisch zaken

  Stap 3

  Bouwkundig & juridisch zaken

  Enthousiast? Dan starten wij met een juridisch onderzoek. Al tijdens de bezichtiging zien we direct of er bouwkundige zaken zijn die nader onderzoek vereisen, zoals de aanwezigheid van asbestverdachte materialen. Maar ook doen we onderzoek naar het bestemmingsplan en eventuele bodemverontreiniging.

  Stap 4

  Stap 4

  Je wordt de beste koper

  Stap 4

  Je wordt de beste koper

  Samen zorgen we ervoor dat je de beste koper wordt! Voordat we een bod uitbrengen, maken we altijd een financiële analyse van de woningwaarde ter onderbouwing van het bod. Binnen bandbreedtes geven we de kans aan die je hebt om de woning te kopen. Omdat we zelf ook actief zijn als verkoopmakelaar kennen we de kneepjes van het vak.

  Stap 5

  Stap 5

  Koopakte & bewaken termijnen

  Stap 5

  Koopakte & bewaken termijnen

  Yes! We zijn eruit. Wij checken of alles wel klopt; de publiekrechtelijke- en privaatrechtelijke situatie, de koopovereenkomst en de gemaakte afspraken. Daarna houden wij alle relevante termijnen in de gaten, zoals het aflopen van de bedenktijd, het financieringsvoorbehoud, de bankgarantie en de overdrachtsdatum.

  Stap 6

  Stap 6

  Inspectie oplevering & overdracht

  Stap 6

  Inspectie oplevering & overdracht

  Op de dag van de inspectie kijken wij of de woning in de staat is zoals tijdens de bezichtiging, noteren de meterstanden, inventariseren of alle sleutels aanwezig zijn en gaan na of de afgesproken roerende zaken zijn achtergebleven. Hiervan ontvang je een inspectierapport. En dan is het eindelijk zover! De overdracht van het eigendom van het huis bij de notaris.

  OVER ONS

  Wij gaan dat stapje verder voor jou!

  Wij snappen dat een ‘klik’ met de makelaar doorslaggevend is. Iemand die betrokken is bij misschien wel de belangrijkste beslissing in je leven, kies je niet zomaar. Samenwerken met ons voelt daarom als thuiskomen. Dat merk je aan alles, wij gaan altijd voor de 9+ tevredenheid!

  Eerenbeemt Makelaardij team
  9,2

  Verkoop

  Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

  12
  woningen in verkoop
  11
  binnenkort te koop
  59
  aangekocht afgelopen jaar
  350
  zoekers in ons bestand
  12
  Koppen koffie per dag
  AANKOOP

  De aankoopmakelaar van regio Amersfoort en de Utrechtse Heuvelrug

  Bij Eerenbeemt Makelaardij wonen we waar we werken; wij kennen de huizen, straten en wijken als onze broekzak. Wij behartigen je belangen en zijn een sterke gesprekspartner voor de verkopend makelaar tijdens het hele aankoopproces. Doordat we werken met Copaan, een slim online zoeksysteem, vinden wij gegarandeerd de perfecte match.

  Wat kan je verwachten?

  • voorrang bij bezichtigingen
  • Als eerste nieuw aanbod onder ogen (voor Funda)
  • Kennis van de woningmarkt, bouwkundige zaken en lokale voorzieningen
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Transparante en scherpe tarieven vanaf €1899,- incl. BTW
  Referenties

  Wat onze klanten zeggen

  Vrouw met kind achter laptop

  Het Contact met de makelaar verliep zeer goed en ze hebben ons heel goed geholpen met deskundige hulp. Ze waren professioneel en hadden oog voor detail. Keven en Lesley

  Bergsteijnhof 12, Amersfoort
  Aankoop
  Beoordeeld met een
  9,8
  Zowel bij de aankoop als verkoop heeft Wilco (en het hele team natuurlijk) ons geholpen en we kunnen niet anders dan super positief zijn! Op al onze vragen werd snel en volledig gereageerd en dankzij zijn vakkundige kennis hebben wij binnen no-time ons droomhuis gekocht en ons appartement verkocht. Echt een aanrader!
  Trekvogelweg 58a, Amersfoort
  Aan- en verkoop
  Beoordeeld met een
  10

  Na een jaar op zoek geweest te zijn naar een appartement, had ik na het inschalen van deze aankoopmakelaar binnen 2 weken een appartement gekocht. Steeds goed en fijn contact. Snel schakelen en verstand van zaken. Zeker aan te raden om Eerenbeemt Makelaardij in te schakelen als makelaar.

  Van Lyndenlaan 11, Hoevelaken
  Aankoop
  Beoordeeld met een
  9.0
  Vrouw met kind achter laptop
  CONTACT

  Een woning kopen voor de beste prijs?

  Neem contact op