Huis verkopen? Kies voor verkoopmakelaar Eerenbeemt

Met onze vestiging in Woudenberg actief in de regio Amersfoort en Utrechtse Heuvelrug

Je huis verkopen vraagt om een juiste werkwijze; iedere woning is anders. Wij helpen je graag met het verkopen van je woning voor de hoogste prijs. Vanuit onze vestiging in Woudenberg zijn we actief in de regio Amersfoort. En op de Utrechtse Heuvelrug in de plaatsen Maarn, Doorn en Driebergen-Zeist.

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat je woning op dit moment waard is? Met onze vrijblijvende waardebepaling weet je snel meer

  Onze werkwijze

  Zo verkopen wij je huis

  Stap 1

  Stap 1

  De start

  Stap 1

  De start

  Voordat we aan de slag gaan, kijken we eerst naar alle relevante zaken. Voor wie is de woning interessant? Welke woningen zijn recent verkocht en voor hoeveel? Daarmee weten we wat een goede vraagprijs is.

  Stap 2

  Stap 2

  De presentatie

  Stap 2

  De presentatie

  Een goede presentatie is van groot belang. Op dit gebied maken we gebruik van alle moderne mogelijkheden; zoals professionele foto’s of een video. Maar ook een socialmedia campagne. Uiteraard bieden we allerlei opties als dronefoto's of zetten we een woningstyliste in. En schrijven we een goede tekst waarin alles samenkomt. Niks is te gek!

  Stap 3

  Stap 3

  De verkoopstrategie

  Stap 3

  De verkoopstrategie

  Dankzij onze gerichte verkoopstrategie weten we de belangrijkste doelgroep goed te bereiken. Bijvoorbeeld met een buurtmailing, of een specifieke social media. We hebben kennis van alle mogelijkheden en zijn creatief genoeg om je woning onder de aandacht te brengen onder. Ook hebben we toegang tot een landelijk netwerk met duizenden zoekers.

  Stap 4

  Stap 4

  De hoogste opbrengst

  Stap 4

  De hoogste opbrengst

  Door onze gerichte werkwijze komt je woning bij de doelgroep onder de aandacht. Wij doen niet moeilijk met het aantal bezichtigingen. Ook verzorgen we dat je het beste bod krijgt! Door te onderhandelen en je te adviseren welk bod het beste is.

  Stap: 5

  Stap: 5

  Alles in orde

  Stap: 5

  Alles in orde

  Na het onderhandelen, maken we de koopovereenkomst op en begeleiden we je tot aan de afspraak voor de overdracht van de woning bij de notaris. En heb je vragen dan beantwoorden we deze snel en duidelijk.

  over ons

  Wij gaan graag tot het uiterste voor je

  Wij snappen dat een ‘klik’ met de makelaar doorslaggevend is. Een makelaar is aanwezig bij veel belangrijke momenten in je leven. Daarom kies je op gevoel. En bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel bij de aan- of verkoop van uw woning.

   

  Meer over ons
  Eerenbeemt Makelaardij team
  9,2

  Verkoop

  Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

  12
  woningen in verkoop
  11
  binnenkort te koop
  59
  aangekocht afgelopen jaar
  350
  zoekers in ons bestand
  12
  Koppen koffie per dag
  Verkoop

  Het beste bod voor je huis

  Bij het verkopen van je huis komt vaak meer op je af dan verwacht. Met Eerenbeemt Makelaardij als verkoopmakelaar ben je zeker van een optimale presentatie en de hoogste verkoopprijs. En als je ons nodig hebt, zijn we goed bereikbaar (ook buiten kantoortijden of via Whatsapp). Zo kun je je focussen op de leukere aspecten van verhuizen!

  Wil je liever eerst weten wat je huis nu echt waard is? Met onze gratis waardebepaling weet je snel waar je aan toe bent.

   

  Gratis waardebepaling Afspraak maken

  Wat krijg je?

  • Effectief Bestseller verkoopplan
  • Grondige onderbouwing van de vraagprijs en verwachte verkoopprijs
  • Optimale presentatie van je woning
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Lage courtage vanaf €3.000,- incl. BTW
  Referenties

  Wat onze klanten zeggen

  Verhuizen Amersfoort
  Het contact was van het begin tot het eind buitengewoon prettig. Goede en eerlijke informatie over het vaststellen van de verkoopprijs. Hulp bij het verzamelen van alle gegevens. Vlot en efficiënt afhandelen van de bezichtigingen. Goed onderling overleg. Kortom een prima makelaar die mij veel steun heeft gegeven bij de verkoop van mijn huis.
  Jan Schoutenlaan 35
  Verkoop
  Beoordeeld met een
  10
  Zowel bij de aankoop als verkoop heeft Wilco (en het hele team natuurlijk) ons geholpen en we kunnen niet anders dan super positief zijn! Op al onze vragen werd snel en volledig gereageerd en dankzij zijn vakkundige kennis hebben wij binnen no-time ons droomhuis gekocht en ons appartement verkocht. Echt een aanrader!
  Trekvogelweg 58a, Amersfoort
  Aan- en verkoop
  Beoordeeld met een
  10
  Vanaf het eerste telefoontje was er een klik met makelaar Bart-Jan. De opdracht kon ik pas geven na acceptatie van broer en zus. Bij onze eerste ontmoeting zagen we alle drie ‘het voelt goed.’ Na het aannemen van tips & het stellen van vragen over en weer -ter bevordering van een gunstige verkoop mèt een reële vraagprijs- is het gelukt om de woning binnen een termijn van 3 maanden te verkopen. De binnendienst (Claudia) hield ons constant op de hoogte van bezichtigingen en de daaraan gekoppelde resultaten. Elke afspraak werd exact en op het juiste moment nagekomen. Kortom mijn aanbeveling, met name voor de regio Woudenberg/Doorn/Maarn.
  Albert Cuyplaan 6
  Verkoop
  Beoordeeld met een
  9,5

  Na een teleurstellende ervaring met de verkoper van ons nieuwe appartement heeft de makelaar hemel en aarde bewogen om de zaak toch rond te krijgen. Bij de verkoop van onze oude woning bleek de gemeente dwars te liggen mbt overname van de huur van een naastgelegen perceel dat reeds 30 jaar in gebruik was. Ook dat werd mbv een wethouder en invloed van de burgemeester glad gestreken. Ook alle lof voor de dames van het kantoor die op alle manieren behulpzaam zijn geweest. Kortom een kantoor dat zeker aan te bevelen is.

  Stationsweg Oost 178 Woudenberg
  Verkoop
  Beoordeeld met een
  10
  Verhuizen Amersfoort
  contact

  Wilt je je woning verkopen voor de hoogste prijs?

  Neem contact op