Stille verkoop in Amersfoort

Bekijk of wordt een HomeSpotter

Heb je nog geen huis op het oog maar ben je je al wel aan het oriënteren? Of durf je je huis nog niet te koop zetten maar is het wel een wens van je? Wij hebben de oplossing voor je: HomeSpotters! Woningen die te koop zijn maar nog niet officieel op de markt staan.

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat je huis nu echt waard is? Met onze gratis waardebepaling weet jij binnen een werkdag wat de waarde van je woning is.

  over ons

  Wij gaan graag tot het uiterste voor je

  Wij snappen dat een ‘klik’ met de makelaar doorslaggevend is. Een makelaar is aanwezig bij veel belangrijke momenten in je leven. Daarom kies je op gevoel. En bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel bij de aan- of verkoop van uw woning.

   

  Meer over ons
  Eerenbeemt Makelaardij team
  9,2

  Verkoop

  Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

  12
  woningen in verkoop
  11
  binnenkort te koop
  59
  aangekocht afgelopen jaar
  350
  zoekers in ons bestand
  12
  Koppen koffie per dag
  Onze aanpak

  Je woning in de stille verkoop

  Herken je je in het volgende: je wilt graag verhuizen, maar het lukt je in de huidige woningmarkt niet om zelf eerst een woning te vinden. Of je bent bang dat je straks met twee huizen zit omdat je je eigen woning niet kunt verkopen. In het ene geval heb je hoge dubbele lasten en in het andere geval sta je op straat of moet je op zoek naar een tijdelijke oplossing.

  Homespotters lost dit probleem op. Het biedt verkopers én geduldige kopers een mooie kans. Als je in de toekomst je huis wilt verkopen biedt dit een mooie kans om de markt alvast af te tasten en te kijken hoe de markt reageert op je woning wanneer je deze in de stille verkoop plaatst. Het dossier is klaar, de foto’s zijn gemaakt, de teksten al geschreven en de eerste klanten worden voorzichtig benaderd. Ook plaatsen we je woning zonder huisnummer op onze website onder de rubriek; binnenkort in de verkoop.

  Wat kun je verwachten?

  • Alles in de startblokken om van een stille verkoop naar (openbare) verkoop te gaan
  • Goede reputatie
  • Altijd bereikbaar (bijna 24/7)

  Een huis gezien uit de stille verkoop?

  De HomeSpotter is de eerste stap naar je ideale huis dat nog niet in de reguliere verkoop is. Zo heb je de kans om de woning voor de markt uit te kopen. Want soms is een woning al te koop, maar kiest de verkoper ervoor om de woning in de stille verkoop te zetten. Bijvoorbeeld omdat de verkoper een nieuwbouwwoning of een bestaande woning heeft gekocht met een lange aanvaardingstermijn. De woning is dan nog niet volledig zichtbaar op Funda of op onze eigen website, maar wel binnenkort beschikbaar voor verkoop. Doordat je er snel bij bent, maak je als een van de eersten kans om de woning te bezichtigen.

  Handen schudden
  9,2

  Verkoop

  Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

  12
  woningen in verkoop
  11
  binnenkort te koop
  59
  aangekocht afgelopen jaar
  350
  zoekers in ons bestand
  12
  Koppen koffie per dag
  Referenties

  Wat onze klanten zeggen

  Verhuizen Amersfoort
  Het contact was van het begin tot het eind buitengewoon prettig. Goede en eerlijke informatie over het vaststellen van de verkoopprijs. Hulp bij het verzamelen van alle gegevens. Vlot en efficiënt afhandelen van de bezichtigingen. Goed onderling overleg. Kortom een prima makelaar die mij veel steun heeft gegeven bij de verkoop van mijn huis.
  Jan Schoutenlaan 35
  Verkoop
  Beoordeeld met een
  10
  Zowel bij de aankoop als verkoop heeft Wilco (en het hele team natuurlijk) ons geholpen en we kunnen niet anders dan super positief zijn! Op al onze vragen werd snel en volledig gereageerd en dankzij zijn vakkundige kennis hebben wij binnen no-time ons droomhuis gekocht en ons appartement verkocht. Echt een aanrader!
  Trekvogelweg 58a, Amersfoort
  Aan- en verkoop
  Beoordeeld met een
  10

  Het Contact met de makelaar verliep zeer goed en ze hebben ons heel goed geholpen met deskundige hulp. Ze waren professioneel en hadden oog voor detail. Keven en Lesley

  Bergsteijnhof 12, Amersfoort
  Aankoop
  Beoordeeld met een
  9,8
  Vanaf het eerste telefoontje was er een klik met makelaar Bart-Jan. De opdracht kon ik pas geven na acceptatie van broer en zus. Bij onze eerste ontmoeting zagen we alle drie ‘het voelt goed.’ Na het aannemen van tips & het stellen van vragen over en weer -ter bevordering van een gunstige verkoop mèt een reële vraagprijs- is het gelukt om de woning binnen een termijn van 3 maanden te verkopen. De binnendienst (Claudia) hield ons constant op de hoogte van bezichtigingen en de daaraan gekoppelde resultaten. Elke afspraak werd exact en op het juiste moment nagekomen. Kortom mijn aanbeveling, met name voor de regio Woudenberg/Doorn/Maarn.
  Albert Cuyplaan 6
  Verkoop
  Beoordeeld met een
  9,5
  Verhuizen Amersfoort
  contact

  Je woning verkopen voor de hoogste prijs?

  Neem contact op