Huis verkopen in Achterveld? Kies voor Eerenbeemt Makelaardij

Met twee vestigingen actief in Amersfoort en de Utrechtse Heuvelrug

Je huis verkopen vraagt om lokale kennis en maatwerk; iedere woning is uniek. Wij zorgen ervoor dat je huis in Achterveld snel verkocht wordt voor de beste prijs.

Vanuit onze vestiging in Amersfoort zijn we actief in Amersfoort en de omliggende plaatsen Nijkerk, Hoevelaken en Leusden. Of vanuit onze vestiging in Woudenberg op de Utrechtse Heuvelrug in de plaatsen Maarn, Doorn en Driebergen-Zeist. Altijd dichtij dus!

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat je huis nu echt waard is? Met onze gratis waardebepaling weet je snel de verkoopopbrengst van je woning.

  Verkoop

  Het beste bod voor je huis

  Bij het verkopen van je huis komt meer kijken dan je op het eerste moment denkt. Met Eerenbeemt Makelaardij als verkoopmakelaar weet je zeker dat je huis voor de beste prijs verkocht wordt. In het gehele proces zijn wij altijd bereikbaar voor je vragen (ook buiten kantoortijden via Whatsapp) en zijn wij graag een klankbord voor je. Zo kun je je focussen op de leukere aspecten van verhuizen!

  Wil je liever eerst weten wat je huis nu echt waard is? Met onze online waardebepaling weet je in enkele stappen wat de waarde van je woning is. Of maak een vrijblijvende afspraak voor een woningwaardebepaling.

   

  Gratis waardebepaling

  Hier kun je op rekenen

  • Effectief Bestseller verkoopplan
  • Onderbouwing van de vraagprijs en verwachte verkoopprijs
  • Perfecte presentatie van je woning in woord en beeld
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Transparante en scherpe tarieven vanaf €2.500,- incl. BTW
  Onze werkwijze

  Zo verkopen wij je huis

  Stap 1

  Stap 1

  Een goed begin

  Stap 1

  Een goed begin

  Aan de basis van een goede verkoop ligt een grondige analyse. Voordat we je huis gaan verkopen, duiken we eerst de cijfers in. Wie is de potentiële doelgroep en hoe doen de huizen het in je straat en wijk? Met deze data bepalen we samen de beste prijs.

  Stap 2

  Stap 2

  Je huis in de spotlights

  Stap 2

  Je huis in de spotlights

  Aansprekende (360 graden) foto’s, een socialmedia campagne of een video: alles is mogelijk. Daarnaast behoort een 3D virtual tour, drone-video en onze styliste ook tot de mogelijkheden. We zorgen voor een sprekende tekst over je woning, straat en buurt en gaan voor het perfecte plaatje; we halen alles uit de kast!

  Stap 3

  Stap 3

  Uniek verkoopplan

  Stap 3

  Uniek verkoopplan

  Dankzij ons Bestseller verkoopplan weten we precies wie de potentiële kijkers zijn en hoe we deze doelgroep kunnen bereiken. Is de doelgroep vooral online aanwezig? Dan gaan we aan de slag met een effectieve social media strategie of mailing. We hebben genoeg creatieve ideeën om je huis onder de aandacht te brengen onder de juiste mensen. Ook zijn we onderdeel van een landelijk netwerk met duizenden zoekers vanuit bijvoorbeeld Utrecht en Amsterdam.

  Stap 4

  Stap 4

  De beste prijs

  Stap 4

  De beste prijs

  Door ons gerichte verkoopplan krijgt je woning alle aandacht. Wij plannen een ongelimiteerd aantal bezichtigingen. En wij zorgen voor het beste bod! Dit doen we door niet alleen te onderhandelen, maar we adviseren je ook hoe je met een bod om kunt gaan.

  Stap: 5

  Stap: 5

  Alles goed geregeld

  Stap: 5

  Alles goed geregeld

  Zodra de onderhandelingen erop zitten, heb je je huis verkocht! Wij helpen je bij het doornemen en tekenen van de koopakte, de woninginspectie en de afhandeling bij de notaris. Is er iets niet duidelijk? Wij zijn altijd bereikbaar voor je vragen.

  over ons

  Wij zetten die extra stap voor je

  Wij snappen dat een ‘klik’ met de makelaar doorslaggevend is. Iemand die betrokken is bij misschien wel de belangrijkste beslissing in je leven, kies je niet zomaar. Samenwerken met ons voelt daarom als thuiskomen. Dat merk je aan alles, wij gaan altijd voor de 9+ tevredenheid!

   

  Meer over ons
  Eerenbeemt Makelaardij team
  9,2

  Verkoop

  Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

  12
  woningen in verkoop
  11
  binnenkort te koop
  59
  aangekocht afgelopen jaar
  350
  zoekers in ons bestand
  12
  Koppen koffie per dag
  Referenties

  Wat onze klanten zeggen

  Verhuizen Amersfoort
  Het contact was van het begin tot het eind buitengewoon prettig. Goede en eerlijke informatie over het vaststellen van de verkoopprijs. Hulp bij het verzamelen van alle gegevens. Vlot en efficiënt afhandelen van de bezichtigingen. Goed onderling overleg. Kortom een prima makelaar die mij veel steun heeft gegeven bij de verkoop van mijn huis.
  Jan Schoutenlaan 35
  Verkoop
  Beoordeeld met een
  10
  Zowel bij de aankoop als verkoop heeft Wilco (en het hele team natuurlijk) ons geholpen en we kunnen niet anders dan super positief zijn! Op al onze vragen werd snel en volledig gereageerd en dankzij zijn vakkundige kennis hebben wij binnen no-time ons droomhuis gekocht en ons appartement verkocht. Echt een aanrader!
  Trekvogelweg 58a, Amersfoort
  Aan- en verkoop
  Beoordeeld met een
  10

  Het Contact met de makelaar verliep zeer goed en ze hebben ons heel goed geholpen met deskundige hulp. Ze waren professioneel en hadden oog voor detail. Keven en Lesley

  Bergsteijnhof 12, Amersfoort
  Aankoop
  Beoordeeld met een
  9,8
  Vanaf het eerste telefoontje was er een klik met makelaar Bart-Jan. De opdracht kon ik pas geven na acceptatie van broer en zus. Bij onze eerste ontmoeting zagen we alle drie ‘het voelt goed.’ Na het aannemen van tips & het stellen van vragen over en weer -ter bevordering van een gunstige verkoop mèt een reële vraagprijs- is het gelukt om de woning binnen een termijn van 3 maanden te verkopen. De binnendienst (Claudia) hield ons constant op de hoogte van bezichtigingen en de daaraan gekoppelde resultaten. Elke afspraak werd exact en op het juiste moment nagekomen. Kortom mijn aanbeveling, met name voor de regio Woudenberg/Doorn/Maarn.
  Albert Cuyplaan 6
  Verkoop
  Beoordeeld met een
  9,5
  Verhuizen Amersfoort
  contact

  Ook je woning verkopen voor de hoogste prijs?

  Neem contact op