Droomwoning in Leersum kopen? Kies ons als aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Eerenbeemt Makelaardij

Geen idee meer hoe je in deze markt de perfecte woning vindt voor de perfecte prijs? Of heb je je droomhuis gevonden, maar geen idee wat je moet bieden of wat het huis in Leersum echt waard is? Dan is het goed om te weten dat we klaar staan om je te helpen als aankoopmakelaar. Je kunt rekenen op ervaren begeleiding bij elke stap. En je kiest zelf hoeveel makelaar je nodig hebt.

Woning kopen voor de beste prijs?

Maak vrijblijvend een afspraak.

  AANKOOP

  De aankoopmakelaar van Amersfoort en de Utrechtse Heuvelrug

  Bij Eerenbeemt Makelaardij wonen we waar we werken; wij kennen de buurten en huizen en weten hoe het écht voelt om hier te wonen. Waarom? Omdat we er zelf wonen en onze boodschappen doen, sporten en onze kinderen hier naar school gaan.

  Vanuit onze vestiging in Amersfoort helpen we je in Amersfoort en de omliggende plaatsen Nijkerk, Hoevelaken en Leusden. Of vanuit onze vestiging in Woudenberg op de Utrechtse Heuvelrug in de plaatsen Maarn, Doorn en Driebergen-Zeist. Altijd dichtbij dus!

  Wat kan je verwachten?

  • Als eerste zie je nieuw woningaanbod (voor Funda)
  • Doorzien van de verkoopstrategie van de verkopend makelaar
  • Informatie over bouwkundige staat en juridische aspecten
  • Financiele onderbouwing van het bod en je kansen
  • Inzicht in verwachte 'taxatiewaarde' voor financiering
  • Perfecte woningmatches door ons unieke zoeksysteem COPAAN
  • Transparante en scherpe tarieven vanaf €1899,- incl. BTW
  onze werkwijze

  Zo word je de beste koper

  Stap 1

  Stap 1

  De eerste kennismaking

  Stap 1

  De eerste kennismaking

  In onze eerste kennismaking zetten we je wensen en eisen op een rijtje. Waar ben je naar op zoek? Wat vind je belangrijk? Waar voel je je thuis? En ook belangrijk: je hebt bij ons grip op je kosten. Wil je alleen hulp als je je droomhuis hebt gevonden? Of liever tijdens het hele proces? Wat je ook wilt, de keuze is aan jou.

  Stap 2

  Stap 2

  Bezichtigen

  Stap 2

  Bezichtigen

  Tijd om woning(en) te gaan bezichtigen! Je kunt er zelf voor kiezen of je wilt dat wij de eerste bezichtiging meegaan of dat dit zonder ons doet. Terwijl je bekijkt of de woning je droomhuis is, kijken wij of de woning goed in elkaar zit. Doordat wij ook registertaxateur zijn, hebben we al snel een indruk van het afwerkingsniveau, de staat van onderhoud en vooral de woningwaarde.

  Stap 3

  Stap 3

  Bouwkundig & juridisch zaken

  Stap 3

  Bouwkundig & juridisch zaken

  Enthousiast? Dan starten wij met een juridisch onderzoek. Al tijdens de bezichtiging zien we direct of er bouwkundige zaken zijn die nader onderzoek vereisen, zoals de aanwezigheid van asbestverdachte materialen. Maar ook doen we onderzoek naar het bestemmingsplan en eventuele bodemverontreiniging.

  Stap 4

  Stap 4

  Je wordt de beste koper

  Stap 4

  Je wordt de beste koper

  Samen zorgen we ervoor dat je de beste koper wordt! Voordat we een bod uitbrengen, maken we altijd een financiële analyse van de woningwaarde ter onderbouwing van het bod. Binnen bandbreedtes geven we de kans aan die je hebt om de woning te kopen. Omdat we zelf ook actief zijn als verkoopmakelaar kennen we de kneepjes van het vak.

  Stap 5

  Stap 5

  Koopakte & bewaken termijnen

  Stap 5

  Koopakte & bewaken termijnen

  Yes! We zijn eruit. Wij checken of alles wel klopt; de publiekrechtelijke- en privaatrechtelijke situatie, de koopovereenkomst en de gemaakte afspraken. Daarna houden wij alle relevante termijnen in de gaten, zoals het aflopen van de bedenktijd, het financieringsvoorbehoud, de bankgarantie en de overdrachtsdatum.

  Stap 6

  Stap 6

  Inspectie oplevering & overdracht

  Stap 6

  Inspectie oplevering & overdracht

  Op de dag van de inspectie kijken wij of de woning in de staat is zoals tijdens de bezichtiging, noteren de meterstanden, inventariseren of alle sleutels aanwezig zijn en gaan na of de afgesproken roerende zaken zijn achtergebleven. Hiervan ontvang je een inspectierapport. En dan is het eindelijk zover! De overdracht van het eigendom van het huis bij de notaris.

  OVER ONS

  Wij gaan dat stapje verder voor jou!

  Wij snappen dat een ‘klik’ met de makelaar doorslaggevend is. Iemand die betrokken is bij misschien wel de belangrijkste beslissing in je leven, kies je niet zomaar. Samenwerken met ons voelt daarom als thuiskomen. Dat merk je aan alles, wij gaan altijd voor de 9+ tevredenheid!

  Eerenbeemt Makelaardij team
  9,2

  Verkoop

  Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

  12
  woningen in verkoop
  11
  binnenkort te koop
  59
  aangekocht afgelopen jaar
  350
  zoekers in ons bestand
  12
  Koppen koffie per dag
  Referenties

  Wat onze klanten zeggen

  Vrouw met kind achter laptop
  Zowel bij de aankoop als verkoop heeft Wilco (en het hele team natuurlijk) ons geholpen en we kunnen niet anders dan super positief zijn! Op al onze vragen werd snel en volledig gereageerd en dankzij zijn vakkundige kennis hebben wij binnen no-time ons droomhuis gekocht en ons appartement verkocht. Echt een aanrader!
  Trekvogelweg 58a, Amersfoort
  Aan- en verkoop
  Beoordeeld met een
  10
  Vanaf het eerste telefoontje was er een klik met makelaar Bart-Jan. De opdracht kon ik pas geven na acceptatie van broer en zus. Bij onze eerste ontmoeting zagen we alle drie ‘het voelt goed.’ Na het aannemen van tips & het stellen van vragen over en weer -ter bevordering van een gunstige verkoop mèt een reële vraagprijs- is het gelukt om de woning binnen een termijn van 3 maanden te verkopen. De binnendienst (Claudia) hield ons constant op de hoogte van bezichtigingen en de daaraan gekoppelde resultaten. Elke afspraak werd exact en op het juiste moment nagekomen. Kortom mijn aanbeveling, met name voor de regio Woudenberg/Doorn/Maarn.
  Albert Cuyplaan 6
  Verkoop
  Beoordeeld met een
  9,5

  Het Contact met de makelaar verliep zeer goed en ze hebben ons heel goed geholpen met deskundige hulp. Ze waren professioneel en hadden oog voor detail. Keven en Lesley

  Bergsteijnhof 12, Amersfoort
  Aankoop
  Beoordeeld met een
  9,8
  Het contact was van het begin tot het eind buitengewoon prettig. Goede en eerlijke informatie over het vaststellen van de verkoopprijs. Hulp bij het verzamelen van alle gegevens. Vlot en efficiënt afhandelen van de bezichtigingen. Goed onderling overleg. Kortom een prima makelaar die mij veel steun heeft gegeven bij de verkoop van mijn huis.
  Jan Schoutenlaan 35
  Verkoop
  Beoordeeld met een
  10
  Vrouw met kind achter laptop
  CONTACT

  Een woning kopen voor de beste prijs?

  Neem contact op