Makelaar Soesterkwartier

Huis of appartement kopen in Soesterkwartier, Amersfoort

Het Soesterkwartier ligt aan de westzijde van Amersfoort. Dit is een voormalige arbeidersbuurt en wordt nu ontwikkeld tot een hippe gewilde wijk. In de jaren ’30 woonden  er voornamelijk spoorarbeiders die aan het spoor werkten. De jaren ’30 woningen zijn erg populair. Het Soesterkwartier wordt in tweeën gesplitst door de Noordewierweg. Aan de andere kant van deze weg zijn de woningen een stuk groter en luxer. Aan de Noordewierweg zit hèt winkelgebied van de wijk gevestigd.

De wijk heeft meerdere winkels, waaronder ook supermarkten. Ook zijn er meerdere scholen en ligt er een dahliatuin in de wijk. Deze tuin is zo groot als een voetbalveld. Het unieke aan deze wijk is dat het centraal ligt, het grenst aan de binnenstad. Zo ben je in een paar minuten in het centrum van Amersfoort. Het Soesterkwartier is een gevarieerde wijk met veel verschillende faciliteiten en gezelligheid. De wijk bestaat uit veel groen.

 

 

 

Eerenbeemt-makelaar-Nieuwland
9,2

Verkoop

Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

12
woningen in verkoop
11
binnenkort te koop
59
aangekocht afgelopen jaar
350
zoekers in ons bestand
12
Koppen koffie per dag
Fietsroute

Ontdek deze wijk op de fiets!

Deze wijk verkennen? Leen onze gratis Eerenbeemt fietsen en ontdek zelf wat Soesterkwartier te bieden heeft.

Kenmerkend zijn vijf elementen:

Het Soesterkwartier ligt aan de westzijde van de stad Amersfoort. Naast de gewilde jaren ’30 woningen beschikt het Soesterkwartier ook over nieuwbouwwoningen. Het Soesterkwartier wordt in tweeën gesplitst door de Noordewierweg. Ook heeft de wijk stervormige wijken. Deze zijn in de jaren ’20 en ’30 ontwikkeld.

Soesterkwartier

De statistieken van deze wijk

Burgelijke staat gemeente

Gehuwd
Ongehuwd
Gescheiden
Verweduwd

Leeftijd in gemeente

0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25 - 45 jaar
45 - 56 jaar
65+ jaar

Gezinnen met kinderen

Met kinderen
Zonder kinderen
Éénpersoons huishouden
Eerenbeemt Makelaardij

Hotspots Soesterkwartier

De wagenwerkplaats

De wagenwerkplaats

De wagenwerkplaats is een bruisend terrein met diverse industriële en historische evenementenlocaties.

Winkelstraat Noordewierweg

Winkelstraat Noordewierweg

De Noordewierweg is de winkelstraat van het Soesterkwartier en beschikt over een grote diversiteit aan winkels.

Typisch Bloemenbuurt

Typisch Bloemenbuurt

Deze documentaire is in 2018 drie weken lang op NPO2 te zien geweest.

Referenties

Wat onze klanten zeggen

Het contact was van het begin tot het eind buitengewoon prettig. Goede en eerlijke informatie over het vaststellen van de verkoopprijs. Hulp bij het verzamelen van alle gegevens. Vlot en efficiënt afhandelen van de bezichtigingen. Goed onderling overleg. Kortom een prima makelaar die mij veel steun heeft gegeven bij de verkoop van mijn huis.
Jan Schoutenlaan 35
Verkoop
Beoordeeld met een
10
Zowel bij de aankoop als verkoop heeft Wilco (en het hele team natuurlijk) ons geholpen en we kunnen niet anders dan super positief zijn! Op al onze vragen werd snel en volledig gereageerd en dankzij zijn vakkundige kennis hebben wij binnen no-time ons droomhuis gekocht en ons appartement verkocht. Echt een aanrader!
Trekvogelweg 58a, Amersfoort
Aan- en verkoop
Beoordeeld met een
10

Het Contact met de makelaar verliep zeer goed en ze hebben ons heel goed geholpen met deskundige hulp. Ze waren professioneel en hadden oog voor detail. Keven en Lesley

Bergsteijnhof 12, Amersfoort
Aankoop
Beoordeeld met een
9,8
Vanaf het eerste telefoontje was er een klik met makelaar Bart-Jan. De opdracht kon ik pas geven na acceptatie van broer en zus. Bij onze eerste ontmoeting zagen we alle drie ‘het voelt goed.’ Na het aannemen van tips & het stellen van vragen over en weer -ter bevordering van een gunstige verkoop mèt een reële vraagprijs- is het gelukt om de woning binnen een termijn van 3 maanden te verkopen. De binnendienst (Claudia) hield ons constant op de hoogte van bezichtigingen en de daaraan gekoppelde resultaten. Elke afspraak werd exact en op het juiste moment nagekomen. Kortom mijn aanbeveling, met name voor de regio Woudenberg/Doorn/Maarn.
Albert Cuyplaan 6
Verkoop
Beoordeeld met een
9,5
contact

Ook je woning verkopen voor de hoogste prijs?

Neem contact op