Makelaar Leusderkwartier

Huis of appartement kopen in Leusderkwartier, Amersfoort

Leusderkwartier is een woonwijk in de stad Amersfoort. De wijk ligt ten zuiden van de binnenstad Amersfoort. Het ligt in een driehoek tussen de A28, de Kersenbaam en de Leusderweg. Het Vermeerkwartier, Bergkwartier en Leusderkwartier vormen samen de wijk Amersfoort-Zuid. Het Leusderkwartier vormt samen met Vermeerkwartier de hoofdwijk Vermeer- en Leusderkwartier. Het Leusderkwartier is een wijk met veel verschillende huizen en bouwstijlen. Ook beschikt het over de sfeervolle jaren ’30-woningen. De wijk is voor het grootste gedeelte voor de Tweede Wereldoorlog gebouwd.

De Leusderweg is de grootste winkelstraat van het Leusderkwartier. De wijk grenst aan bosrijke gebieden. Ook staan er in de wijk veel bomen. Vanuit deze wijk is de A28 op meerdere mogelijkheden te bereiken.

Het Leusderkwartier is een gewilde woonwijk. De wijk beschikt over sfeervolle jaren ’30-woningen gecombineerd met natuur. Dit maakt het extra uniek. Ook zitten vrijwel alle winkels die u nodigt heeft aan de Leusderweg. In 5 minuten fietst u naar de binnenstad Amersfoort of het station.

Eerenbeemt-makelaar-Nieuwland
9,2

Verkoop

Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

12
woningen in verkoop
11
binnenkort te koop
59
aangekocht afgelopen jaar
350
zoekers in ons bestand
12
Koppen koffie per dag
Fietsroute

Ontdek deze wijk op de fiets!

Deze wijk verkennen? Leen onze gratis Eerenbeemt fietsen en ontdek zelf wat het Leusderkwartier te bieden heeft.

Kenmerkend zijn vijf elementen:

Het meerendeel van de huizen is voor de Tweede Wereldoorlog gebouwd. De wijk beschikt over karakteristieke jaren ’30-woningen. In het zuiden van de wijk is het bosgebied Nimmerdor te vinden. De Leusderweg is de grootste winkelstraat van deze wijk. De straatnamen verwijzen zowel naar historische namen als straten die vernoemd zijn naar wetenschappers en uitvinders, dieren en schilders.

Leusderkwartier

De statistieken van deze wijk

Burgelijke staat gemeente

Gehuwd
Ongehuwd
Gescheiden
Verweduwd

Leeftijd in gemeente

0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25 - 45 jaar
45 - 56 jaar
65+ jaar

Gezinnen met kinderen

Met kinderen
Zonder kinderen
Éénpersoons huishouden
Eerenbeemt Makelaardij

Hotspots Leusderkwartier

De Leusderweg

De Leusderweg

De winkelstraat met het Leusderkwartier. Hier zijn alle winkels voor de dagelijkse boodschappen te vinden.

Nimmerdor

Nimmerdor

Nimmerdor is een landgoed met een gevarieerd bosgebied met verschillende natuur-, recreatie- en cultuurwaarden.

Roethof ijs

Roethof ijs

Voor het lekkerste ijs in Amersfoort. Roethof is een begrip in de omgeving.

Referenties

Wat onze klanten zeggen

Het contact was van het begin tot het eind buitengewoon prettig. Goede en eerlijke informatie over het vaststellen van de verkoopprijs. Hulp bij het verzamelen van alle gegevens. Vlot en efficiënt afhandelen van de bezichtigingen. Goed onderling overleg. Kortom een prima makelaar die mij veel steun heeft gegeven bij de verkoop van mijn huis.
Jan Schoutenlaan 35
Verkoop
Beoordeeld met een
10
Zowel bij de aankoop als verkoop heeft Wilco (en het hele team natuurlijk) ons geholpen en we kunnen niet anders dan super positief zijn! Op al onze vragen werd snel en volledig gereageerd en dankzij zijn vakkundige kennis hebben wij binnen no-time ons droomhuis gekocht en ons appartement verkocht. Echt een aanrader!
Trekvogelweg 58a, Amersfoort
Aan- en verkoop
Beoordeeld met een
10

Het Contact met de makelaar verliep zeer goed en ze hebben ons heel goed geholpen met deskundige hulp. Ze waren professioneel en hadden oog voor detail. Keven en Lesley

Bergsteijnhof 12, Amersfoort
Aankoop
Beoordeeld met een
9,8
Vanaf het eerste telefoontje was er een klik met makelaar Bart-Jan. De opdracht kon ik pas geven na acceptatie van broer en zus. Bij onze eerste ontmoeting zagen we alle drie ‘het voelt goed.’ Na het aannemen van tips & het stellen van vragen over en weer -ter bevordering van een gunstige verkoop mèt een reële vraagprijs- is het gelukt om de woning binnen een termijn van 3 maanden te verkopen. De binnendienst (Claudia) hield ons constant op de hoogte van bezichtigingen en de daaraan gekoppelde resultaten. Elke afspraak werd exact en op het juiste moment nagekomen. Kortom mijn aanbeveling, met name voor de regio Woudenberg/Doorn/Maarn.
Albert Cuyplaan 6
Verkoop
Beoordeeld met een
9,5
contact

Ook je woning verkopen voor de hoogste prijs?

Neem contact op