Makelaar Kruiskamp

Huis of appartement kopen in Kruiskamp, Amersfoort

Kruiskamp is één van de wijken van Amersfoort en telt op dit moment rond de 6000 inwoners. Het percentage allochtonen ligt relatief hoog in deze wijk. Van alle inwoners is namelijk 47 procent allochtoon.

Kruiskamp ligt ten noorden van de binnenstad. U zult hier voornamelijk laagbouw uit de jaren 20 en 30 treffen. Maar er is ook middelhoogbouw uit de jaren 50 te vinden in deze wijk.

Tot in de 20e eeuw kampte Kruiskamp met grote afwateringsproblemen. Het gevolg hiervan was dat er lange tijd niet werd gebouwd in dit gebied. Aan het begin van de 20e eeuw werden de eerste plannen gemaakt om te gaan bouwen in Kruiskamp. Een gedeelte van deze plannen is uiteindelijk daadwerkelijk uitgevoerd. Later zijn er nog meer bouwplannen gemaakt en is Kruiskamp langzaam maar zeker gaan groeien.

De straten in Kruiskamp zijn genoemd naar ontdekkingsreizigers, zeevaarders en vlootvoogden. In het relatief oude deel van Kruiskamp, komt u ook straten tegen die zijn genoemd naar Amersfoortse burgemeesters.

Eerenbeemt-makelaar-Nieuwland
9,2

Verkoop

Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

12
woningen in verkoop
11
binnenkort te koop
59
aangekocht afgelopen jaar
350
zoekers in ons bestand
12
Koppen koffie per dag
Fietsroute

Ontdek deze wijk op de fiets!

Deze wijk verkennen? Leen onze gratis Eerenbeemt fietsen en ontdek zelf wat Kruiskamp te bieden heeft.

Kenmerkend zijn vijf elementen:
Wij raden u aan om met de fiets langs het water bij de Eemzijde te fietsen. Neemt u de kinderen mee? Dan is het zeker de moeite waard om langs speeltuin Kruiskamp te fietsen, waar uw kinderen plezier zullen beleven. Er staan zelfs een aantal trampolines. Bent u een kunstliefhebber? Er zijn een aantal kunstwerken te bewonderen in Kruiskamp. Denk hierbij aan de stier, de kei en de street art op de zijkant van de Michaelschool. Verder kunt u langs de weggeefwinkel fietsen. Wie weet zit er iets leuks tussen voor u of uw kinderen. Tot slot is er eens in de zoveel tijd de rommelroute die u kunt volgen.

Kruiskamp

De statistieken van deze wijk

Burgelijke staat gemeente

Gehuwd
Ongehuwd
Gescheiden
Verweduwd

Leeftijd in gemeente

0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25 - 45 jaar
45 - 56 jaar
65+ jaar

Gezinnen met kinderen

Met kinderen
Zonder kinderen
Éénpersoons huishouden
Eerenbeemt Makelaardij

Hotspots Kruiskamp

De weggeefwinkel

De weggeefwinkel

De weggeefwinkel is een echte hotspot in Kruiskamp. Hier vindt u nuttige spullen die door een ander niet meer worden gebruikt, maar waar u wellicht wel iets aan kunt hebben.

De rommelroute

De rommelroute

De rommelroute trekt veel mensen aan. Langs deze route staan mensen die hun spullen te koop aanbieden. Het is altijd een ontzettend gezellige dag. Bent u er de volgende keer bij?

Speeltuin Kruiskamp

Speeltuin Kruiskamp

Neem uw kinderen mee naar speeltuin Kruiskamp. Uw kinderen zullen hier veel plezier beleven. Naast de speeltuin met trampolines, is er ook een moestuin waar u kunt kijken.

Referenties

Wat onze klanten zeggen

Het contact was van het begin tot het eind buitengewoon prettig. Goede en eerlijke informatie over het vaststellen van de verkoopprijs. Hulp bij het verzamelen van alle gegevens. Vlot en efficiënt afhandelen van de bezichtigingen. Goed onderling overleg. Kortom een prima makelaar die mij veel steun heeft gegeven bij de verkoop van mijn huis.
Jan Schoutenlaan 35
Verkoop
Beoordeeld met een
10
Zowel bij de aankoop als verkoop heeft Wilco (en het hele team natuurlijk) ons geholpen en we kunnen niet anders dan super positief zijn! Op al onze vragen werd snel en volledig gereageerd en dankzij zijn vakkundige kennis hebben wij binnen no-time ons droomhuis gekocht en ons appartement verkocht. Echt een aanrader!
Trekvogelweg 58a, Amersfoort
Aan- en verkoop
Beoordeeld met een
10

Het Contact met de makelaar verliep zeer goed en ze hebben ons heel goed geholpen met deskundige hulp. Ze waren professioneel en hadden oog voor detail. Keven en Lesley

Bergsteijnhof 12, Amersfoort
Aankoop
Beoordeeld met een
9,8
Vanaf het eerste telefoontje was er een klik met makelaar Bart-Jan. De opdracht kon ik pas geven na acceptatie van broer en zus. Bij onze eerste ontmoeting zagen we alle drie ‘het voelt goed.’ Na het aannemen van tips & het stellen van vragen over en weer -ter bevordering van een gunstige verkoop mèt een reële vraagprijs- is het gelukt om de woning binnen een termijn van 3 maanden te verkopen. De binnendienst (Claudia) hield ons constant op de hoogte van bezichtigingen en de daaraan gekoppelde resultaten. Elke afspraak werd exact en op het juiste moment nagekomen. Kortom mijn aanbeveling, met name voor de regio Woudenberg/Doorn/Maarn.
Albert Cuyplaan 6
Verkoop
Beoordeeld met een
9,5
contact

Ook je woning verkopen voor de hoogste prijs?

Neem contact op