Makelaar Amersfoort

Met twee vestigingen actief in Amersfoort en de Utrechtse Heuvelrug

Op zoek naar een makelaar in Amersfoort? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanuit ons kantoor in winkelcentrum Emiclaer helpen we je graag. Hierbij begrijpen we dat een ‘klik’ met de makelaar doorslaggevend is. Je kiest toch voor iemand die betrokken is bij misschien wel de belangrijkste beslissing in je leven. Daarom voelt samenwerken met ons als thuiskomen. Of we je nu helpen bij het vinden van je droomhuis, hard werken aan de hoogste verkoopopbrengst of een vrijblijvende woningwaardebepaling. Bij alles gaan we voor een 9+ tevredenheid!

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat je huis nu echt waard is? Met onze gratis waardebepaling weet je snel de verkoopopbrengst van je woning.

  Eerenbeemt Makelaardij

  Makelaar Amersfoort aanbod

  Huis kopen Amersfoort

  Huis kopen Amersfoort

  Een goed begin

  Huis kopen Amersfoort

  Een goed begin

  Geen idee meer hoe je in deze markt je perfecte woning vindt voor de perfecte prijs? Of heb je je droomhuis gevonden, maar geen idee wat je moet bieden of wat het huis in Amersfoort echt waard is? Dan is het goed te weten dat we klaar staan om je te helpen als aankoopmakelaar in Amersfoort.

  Huis kopen
  Huis verkopen Amersfoort

  Huis verkopen Amersfoort

  Je huis in de spotlights

  Huis verkopen Amersfoort

  Je huis in de spotlights

  Je huis verkopen vraagt om lokale kennis en maatwerk; iedere woning is uniek. Wij zorgen ervoor dat je huis snel verkocht wordt voor de beste prijs. Vanuit onze vestiging in winkelcentrum Emiclaer zijn we actief in Amersfoort.

  Huis verkopen
  Huis taxeren Amersfoort

  Huis taxeren Amersfoort

  Uniek verkoopplan

  Huis taxeren Amersfoort

  Uniek verkoopplan

  Taxatie nodig? Wij verzorgen graag je taxatie in Amersfoort:
  Bij de aankoop (of verkoop) van een huis, het oversluiten of verhogen van een hypotheek, maar ook bij erfrechtzaken of nalatenschap heb je een NWWI gevalideerd taxatierapport nodig.

  Huis taxeren
  over ons

  Woning kopen of verkopen in Amersfoort?

  Wij zetten die extra stap voor je

  Resultaat boeken we niet alleen. Naast Bart-Jan en Wilco staat het hele team van Eerenbeemt Makelaardij voor je klaar. Wij zien Amersfoort als onze thuismarkt. Hier kennen we alle wijken, straten en huizen. Wij weten hoe het echt is om juist hier te willen wonen. Waarom?  Omdat we er hier zelf wonen, onze boodschappen doen, sporten en onze kinderen hier naar school gaan.

  Ook je woning verkopen voor de hoogste prijs?

  Maak een vrijblijvende afspraak. Of bereken direct wat je huis waard is. 

   

  Meer over ons
  Eerenbeemt Makelaardij team
  9,2

  Verkoop

  Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

  12
  woningen in verkoop
  11
  binnenkort te koop
  59
  aangekocht afgelopen jaar
  350
  zoekers in ons bestand
  12
  Koppen koffie per dag
  TEAM

  Ons makelaarsteam in Amersfoort

  Bart-Jan van den Eerenbeemt

  Bart-Jan van den Eerenbeemt

  NVM Makelaar-Taxateur RMT

  Bart-Jan van den Eerenbeemt

  NVM Makelaar-Taxateur RMT

  Ik ben Bart-Jan.
  Van karakter een bemiddelaar met een interesse in mensen, huizen en handel. Na een studie bedrijfseconomie en psychologie was het voor mij daarom duidelijk dat ik als Register Makelaar en Taxateur aan de slag zou gaan. Een huis kopen of verkopen is voor veel mensen een belangrijk moment. Het voelt goed om daarbij te kunnen helpen. Of, zoals mijn dochter mij uitlegde toen ze zich afvroeg wat ‘makelaardij’ betekent: ‘Makelaardij’ komt van ‘Maak-elkaar-blij’: De koper is blij met zijn nieuwe huis, de verkoper is blij dat verkocht is en ze betalen jou voor je hulp. Iedereen blij! Welkom bij de Maakelkaarblij-makelaardij!

  Wilco Groot

  Wilco Groot

  NVM Makelaar-Taxateur RMT

  Wilco Groot

  NVM Makelaar-Taxateur RMT

  Ik ben Wilco.
  Een (t)huis is de belangrijkste plek waar je levenservaringen opdoet en herinneringen maakt; zoals de geboorte van je kinderen of aan de boomhut in de tuin van je ouderlijk huis. Bij de start van elke werkdag realiseer ik me dat ik mag bijdragen aan een van de belangrijkste momenten in het leven van mensen. Daarom heb ik na mijn studie Economie en een carriere in de financiele dienstverlening mijn hart gevolgd en ben ik Register Makelaar en Taxateur geworden. Wat het werk bijzonder maakt? Het gaat niet alleen om de stenen, maar om de aanwezigheid bij keerpunten in het leven van mensen, momenten van geluk en soms ook verdriet waar wij als makelaar dichtbij staan. Dat maakt dat ik elke dag vol energie aan de slag ga om mensen te helpen bij het resaliseren van hun 'keerpunt'.

  Claudia Bor

  Claudia Bor

  Office manager

  Claudia Bor

  Office manager

  Ik ben Claudia.
  In 2015 kwam ik met Bart-Jan in gesprek en kreeg ik de mogelijkheid om van mijn hobby mijn werk te maken. De Funda app staat al jaren op mijn telefoon en ook tijdens mijn wandelingen door Woudenberg kijk ik graag om me heen. Zelf ben ik 24 keer verhuisd en kan me goed inleven in de stress die dat met zich meebrengt. Voor mij is dit inmiddels geen punt meer. De redenen om een makelaar in te schakelen lopen sterk uiteen waardoor ieder proces en het begeleiden daarvan anders is. Het schakelen tussen en aanpassen aan de wensen van cliënten, elk in hun eigen unieke situatie, vind ik boeiend en leerzaam.
  De koffie staat bij ons altijd klaar!

  Maud Osinga

  Maud Osinga

  Binnendienst

  Maud Osinga

  Binnendienst

  Ik ben Maud.
  Tot mijn achttiende heb ik in Leusden gewoond. Hierdoor ken ik de buurt erg goed. Maar ook Amersfoort waar ik op school heb gezeten ken ik op mijn duimpje. Ik heb Internationale Communicatie & Media gestudeerd in Utrecht en had het geluk om mijn minor in Australië te kunnen volgen. Hier heb ik geleerd hoe ik me aan verschillende situaties kan aanpassen en heb ik een oplossingsgerichte mentaliteit ontwikkeld. Mijn kennis van communicatie komt nu goed van pas in de makelaardij. Via mijn vader ben ik in contact gekomen met Eerenbeemt Makelaardij. Zij hebben vertrouwen in mij en geven ruimte aan mijn ambitie om ook makelaar te worden. Momenteel volg ik de opleiding tot Assistent-Makelaar.

  Verkoop

  Gekwalificeerde NVM-makelaars in Amersfoort

  Wil je weten wat je woning waard is? Gewoon vanuit nieuwsgierigheid, omdat je een andere woning hebt gekocht of om te weten in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken. De eerste start is een vrijblijvende kennismaking waarbij we langskomen om je woning te bekijken. Hierbij kijken naar wat de woning uniek maakt, welke recente investeringen zijn gedaan, wat de (uitbreidings)mogelijkheden zijn en welke doelgroep(en) we zien. Maar natuurlijk het belangrijkste; wat je als verkoopopbrengst kan verwachten.

  Voor dit gesprek bereiden we ons goed voor en nemen we alle informatie mee die ons verhaal ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verkoopprijzen van recent verkochte woningen in de straat, hoeveel er wordt overboden en waar eerdere kopers je in de wijk vandaan komen. Verder bespreken we promotie en hoe je graag met ons wilt samenwerken. 

  Bij Eerenbeemt Makelaardij werk je altijd samen met een van de twee eigenaren; Bart-Jan van den Eerenbeemt of Wilco Groot. Enthousiaste makelaars die weten wat je bezighoudt, kennis van zaken hebben, enthousiast en gedreven zijn en passie hebben voor hun werk. Wij vertalen de makelaardij naar ‘Maak-elkaar-blij”

   

  Gratis waardebepaling

  Hier kun je op rekenen

  • Effectief Bestseller verkoopplan
  • Onderbouwing van de vraagprijs en verwachte verkoopprijs
  • Perfecte presentatie van je woning in woord en beeld
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Transparante en scherpe tarieven vanaf €2.500,- incl. BTW
  Referenties

  Ervaringen van huizenverkopers in Amersfoort

  Verhuizen Amersfoort
  Het contact was van het begin tot het eind buitengewoon prettig. Goede en eerlijke informatie over het vaststellen van de verkoopprijs. Hulp bij het verzamelen van alle gegevens. Vlot en efficiënt afhandelen van de bezichtigingen. Goed onderling overleg. Kortom een prima makelaar die mij veel steun heeft gegeven bij de verkoop van mijn huis.
  Jan Schoutenlaan 35
  Verkoop
  Beoordeeld met een
  10
  Zowel bij de aankoop als verkoop heeft Wilco (en het hele team natuurlijk) ons geholpen en we kunnen niet anders dan super positief zijn! Op al onze vragen werd snel en volledig gereageerd en dankzij zijn vakkundige kennis hebben wij binnen no-time ons droomhuis gekocht en ons appartement verkocht. Echt een aanrader!
  Trekvogelweg 58a, Amersfoort
  Aan- en verkoop
  Beoordeeld met een
  10

  Het Contact met de makelaar verliep zeer goed en ze hebben ons heel goed geholpen met deskundige hulp. Ze waren professioneel en hadden oog voor detail. Keven en Lesley

  Bergsteijnhof 12, Amersfoort
  Aankoop
  Beoordeeld met een
  9,8
  Vanaf het eerste telefoontje was er een klik met makelaar Bart-Jan. De opdracht kon ik pas geven na acceptatie van broer en zus. Bij onze eerste ontmoeting zagen we alle drie ‘het voelt goed.’ Na het aannemen van tips & het stellen van vragen over en weer -ter bevordering van een gunstige verkoop mèt een reële vraagprijs- is het gelukt om de woning binnen een termijn van 3 maanden te verkopen. De binnendienst (Claudia) hield ons constant op de hoogte van bezichtigingen en de daaraan gekoppelde resultaten. Elke afspraak werd exact en op het juiste moment nagekomen. Kortom mijn aanbeveling, met name voor de regio Woudenberg/Doorn/Maarn.
  Albert Cuyplaan 6
  Verkoop
  Beoordeeld met een
  9,5
  Verhuizen Amersfoort
  contact

  Ook je woning verkopen voor de hoogste prijs?

  Neem contact op