Makelaar Amersfoort

Met twee vestigingen actief in Amersfoort en de Utrechtse Heuvelrug

Op zoek naar een makelaar in Amersfoort? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanuit ons kantoor in winkelcentrum Emiclaer helpen we je graag. Hierbij begrijpen we dat een ‘klik’ met de makelaar doorslaggevend is. Je kiest toch voor iemand die betrokken is bij misschien wel de belangrijkste beslissing in je leven. Daarom voelt samenwerken met ons als thuiskomen. Of we je nu helpen bij het vinden van je droomhuis, hard werken aan de hoogste verkoopopbrengst of een vrijblijvende woningwaardebepaling. Bij alles gaan we voor een 9+ tevredenheid!

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat je huis nu echt waard is? Met onze gratis waardebepaling weet je snel de verkoopopbrengst van je woning.

  Eerenbeemt Makelaardij

  Makelaar Amersfoort aanbod

  Huis kopen Amersfoort

  Huis kopen Amersfoort

  Een goed begin

  Huis kopen Amersfoort

  Een goed begin

  Geen idee meer hoe je in deze markt je perfecte woning vindt voor de perfecte prijs? Of heb je je droomhuis gevonden, maar geen idee wat je moet bieden of wat het huis in Amersfoort echt waard is? Dan is het goed te weten dat we klaar staan om je te helpen als aankoopmakelaar in Amersfoort.

  Huis kopen
  Huis verkopen Amersfoort

  Huis verkopen Amersfoort

  Je huis in de spotlights

  Huis verkopen Amersfoort

  Je huis in de spotlights

  Je huis verkopen vraagt om lokale kennis en maatwerk; iedere woning is uniek. Wij zorgen ervoor dat je huis snel verkocht wordt voor de beste prijs. Vanuit onze vestiging in winkelcentrum Emiclaer zijn we actief in Amersfoort.

  Huis verkopen
  Huis taxeren Amersfoort

  Huis taxeren Amersfoort

  Uniek verkoopplan

  Huis taxeren Amersfoort

  Uniek verkoopplan

  Taxatie nodig? Wij verzorgen graag je taxatie in Amersfoort:
  Bij de aankoop (of verkoop) van een huis, het oversluiten of verhogen van een hypotheek, maar ook bij erfrechtzaken of nalatenschap heb je een NWWI gevalideerd taxatierapport nodig.

  Huis taxeren
  over ons

  Woning kopen of verkopen in Amersfoort?

  Wij zetten die extra stap voor je

  Resultaat boeken we niet alleen. Naast Bart-Jan en Wilco staat het hele team van Eerenbeemt Makelaardij voor je klaar. Wij zien Amersfoort als onze thuismarkt. Hier kennen we alle wijken, straten en huizen. Wij weten hoe het echt is om juist hier te willen wonen. Waarom?  Omdat we er hier zelf wonen, onze boodschappen doen, sporten en onze kinderen hier naar school gaan.

  Ook je woning verkopen voor de hoogste prijs?

  Maak een vrijblijvende afspraak. Of bereken direct wat je huis waard is. 

   

  Meer over ons
  Eerenbeemt Makelaardij team
  9,2

  Verkoop

  Op basis van 106 beoordelingen In de afgelopen 2 jaar

  12
  woningen in verkoop
  11
  binnenkort te koop
  59
  aangekocht afgelopen jaar
  350
  zoekers in ons bestand
  12
  Koppen koffie per dag
  TEAM

  Ons makelaarsteam in Amersfoort

  Bart-Jan van den Eerenbeemt

  Bart-Jan van den Eerenbeemt

  NVM Makelaar-Taxateur RMT

  Bart-Jan van den Eerenbeemt

  NVM Makelaar-Taxateur RMT

  Mijn naam is Bart-Jan. Ik ben van karakter een bemiddelaar en ben geïnteresseerd in mensen, huizen en handel. Ik heb bedrijfseconomie en psychologie gestudeerd, waarna ik ben begonnen als Register Makelaar en Taxateur. Voor veel mensen is het (ver)kopen van een huis een memorabel moment. Ik vind het geweldig om daarbij te kunnen helpen. Mijn dochter legde het eens als volgt uit: ‘makelaardij’ komt van ‘maak-elkaar-blij’. De koper is blij dat hij een nieuw huis heeft gekocht, de verkoper is blij dat hij zijn huis heeft verkocht en wij zijn blij dat wij hier een bijdrage aan hebben kunnen leveren. Oftewel, iedereen is blij! Welkom bij de maakelkaarblij-makelaardij!

  Wilco Groot

  Wilco Groot

  NVM Makelaar-Taxateur RMT

  Wilco Groot

  NVM Makelaar-Taxateur RMT

  Mijn naam is Wilco. Thuis is de belangrijkste plek voor veel mensen. Dit is namelijk de plek waar je levenservaringen opdoet en herinneringen maakt. Denk bijvoorbeeld aan de geboorte van je kinderen. Als ik ’s morgens opsta om aan mijn werkdag te beginnen, dan besef ik mij dat ik het privilege heb om bij te mogen dragen aan één van de belangrijkste momenten in het leven van mensen. Ik heb mijn hart gevolgd en ben na mijn studie economie en een carrière in de financiële dienstverlening begonnen als Register Makelaar en Taxateur. Wat het werk bijzonder maakt, is het feit dat ik aanwezig mag zijn bij keerpunten in het leven van mensen, momenten van geluk en soms ook van verdriet. Hier staan wij als makelaar dichtbij. Dat zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel energie aan het werk ga om mensen te helpen bij de realisatie van hun ‘keerpunt’.

  Claudia Bor

  Claudia Bor

  Office manager

  Claudia Bor

  Office manager

  Mijn naam is Claudia. In 2015 raakte ik in gesprek met Bart-Jan en kreeg ik de kans om van mijn hobby mijn werk te maken. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. De Funda app staat al jaren op mijn telefoon en wanneer ik een wandeling door Woudenberg maak, kijk ik graag om mij heen naar de huizen waar ik langsloop. Zelf ben ik 24 keer verhuisd. Ik weet dus als geen ander met hoeveel stress je te maken kunt krijgen. Dit is voor mij inmiddels geen punt meer. Er zijn diverse redenen om een makelaar in te schakelen. Dat maakt dat ieder proces er anders uitziet en een andere, passende begeleiding benodigd is. Ik vind het boeiend en leerzaam om mij aan te passen aan de uiteenlopende wensen van cliënten die ieder hun eigen, unieke situatie hebben. De koffie staat bij ons altijd klaar!

  Maud Osinga

  Maud Osinga

  Binnendienst

  Maud Osinga

  Binnendienst

  Mijn naam is Maud. Ik heb tot mijn achttiende in Leusden gewoond, waardoor ik de omgeving erg goed ken. Ook ben ik bekend in Amersfoort, waar ik op school heb gezeten. Ik heb Internationale Communicatie & Media gestudeerd in Utrecht en heb mijn minor in Australië gevolgd. Het was een hele unieke en leerzame ervaring. Zo heb ik geleerd hoe ik mij kan aanpassen aan verschillende situaties. Verder heb ik in mijn periode in Australië een oplossingsgerichte mentaliteit ontwikkeld. Ik merk dat mijn kennis van communicatie nu goed van pas komt in de makelaardij. Mijn vader heeft mij in contact gebracht met Eerenbeemt Makelaardij. Zij stralen veel vertrouwen uit en geven mij de kans om mijn droom om makelaar te worden waar te maken. Op dit moment volg ik de opleiding tot assistent-makelaar.

  Verkoop

  Gekwalificeerde NVM-makelaars in Amersfoort

  Wil je weten wat je woning waard is? Gewoon vanuit nieuwsgierigheid, omdat je een andere woning hebt gekocht of om te weten in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken. De eerste start is een vrijblijvende kennismaking waarbij we langskomen om je woning te bekijken. Hierbij kijken naar wat de woning uniek maakt, welke recente investeringen zijn gedaan, wat de (uitbreidings)mogelijkheden zijn en welke doelgroep(en) we zien. Maar natuurlijk het belangrijkste; wat je als verkoopopbrengst kan verwachten.

  Voor dit gesprek bereiden we ons goed voor en nemen we alle informatie mee die ons verhaal ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verkoopprijzen van recent verkochte woningen in de straat, hoeveel er wordt overboden en waar eerdere kopers je in de wijk vandaan komen. Verder bespreken we promotie en hoe je graag met ons wilt samenwerken. 

  Bij Eerenbeemt Makelaardij werk je altijd samen met een van de twee eigenaren; Bart-Jan van den Eerenbeemt of Wilco Groot. Enthousiaste makelaars die weten wat je bezighoudt, kennis van zaken hebben, enthousiast en gedreven zijn en passie hebben voor hun werk. Wij vertalen de makelaardij naar ‘Maak-elkaar-blij”

   

  Gratis waardebepaling

  Hier kun je op rekenen

  • Effectief Bestseller verkoopplan
  • Onderbouwing van de vraagprijs en verwachte verkoopprijs
  • Perfecte presentatie van je woning in woord en beeld
  • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Transparante en scherpe tarieven vanaf €2.500,- incl. BTW
  Referenties

  Ervaringen van huizenverkopers in Amersfoort

  Verhuizen Amersfoort
  Het contact was van het begin tot het eind buitengewoon prettig. Goede en eerlijke informatie over het vaststellen van de verkoopprijs. Hulp bij het verzamelen van alle gegevens. Vlot en efficiënt afhandelen van de bezichtigingen. Goed onderling overleg. Kortom een prima makelaar die mij veel steun heeft gegeven bij de verkoop van mijn huis.
  Jan Schoutenlaan 35
  Verkoop
  Beoordeeld met een
  10
  Zowel bij de aankoop als verkoop heeft Wilco (en het hele team natuurlijk) ons geholpen en we kunnen niet anders dan super positief zijn! Op al onze vragen werd snel en volledig gereageerd en dankzij zijn vakkundige kennis hebben wij binnen no-time ons droomhuis gekocht en ons appartement verkocht. Echt een aanrader!
  Trekvogelweg 58a, Amersfoort
  Aan- en verkoop
  Beoordeeld met een
  10

  Het Contact met de makelaar verliep zeer goed en ze hebben ons heel goed geholpen met deskundige hulp. Ze waren professioneel en hadden oog voor detail. Keven en Lesley

  Bergsteijnhof 12, Amersfoort
  Aankoop
  Beoordeeld met een
  9,8
  Vanaf het eerste telefoontje was er een klik met makelaar Bart-Jan. De opdracht kon ik pas geven na acceptatie van broer en zus. Bij onze eerste ontmoeting zagen we alle drie ‘het voelt goed.’ Na het aannemen van tips & het stellen van vragen over en weer -ter bevordering van een gunstige verkoop mèt een reële vraagprijs- is het gelukt om de woning binnen een termijn van 3 maanden te verkopen. De binnendienst (Claudia) hield ons constant op de hoogte van bezichtigingen en de daaraan gekoppelde resultaten. Elke afspraak werd exact en op het juiste moment nagekomen. Kortom mijn aanbeveling, met name voor de regio Woudenberg/Doorn/Maarn.
  Albert Cuyplaan 6
  Verkoop
  Beoordeeld met een
  9,5
  Verhuizen Amersfoort